OUR EVENTS

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FailFighters #1

August 24, 2018 @ 6:00 pm - 9:00 pm PLMT

It’s easy and exciting to talk about our successes and there ‘s going to be congratulation naturally. But how about failure? Where and when we can freely share our difficult times when things don’t seem right to us? How many people will tell us that it’s fine so we can move on?
That’s why we have “Fail Fighters Talks” event to bring to you the talk that you might never hear before. It is where success is just a side part, the result of many failures in life. Business is never a straight win and people struggle a lot during the process. This can disillusion the young so much that they would stop giving themselves another chance to work on their dreams. They are not defined as failures just because they’ve failed.

Hence, Fail Fighters Talks gather successful speakers who have survived one or more business fails and want to share their experiences. We want to tell young entrepreneurs, that it’s OK to fail, but not OK to stop trying.
Becoming a true fail fighter would be the right inspiration to move toward victory.

SPEAKERS:
▶️ Ms. HuiWoon TAN – Managing Partner Alley 51 Ventures & The Purpose Group, Co-founder of The Coffee House
▶️ Mr. Lam TRAN – Founder of Wisepass
▶️ Mr. Phi NGUYEN – Founder of Hiip.asia

Thật dễ dàng khi nói về những thành công và sẽ có những lời chúc mừng về những thành công mà họ đạt được. Nhưng thất bại thế nào? Ở đâu và khi nào chúng ta có thể tự do chia sẻ thời điểm khó khăn của mình khi mọi thứ dường như đúng với chúng ta? Có bao nhiêu người sẽ nói với chúng tôi rằng nó tốt để chúng ta có thể đi tiếp? Đó là lý do tại sao chúng tôi có sự kiện nói về các cuộc đấu tranh thất bại để mang đến cho bạn cuộc chia sẻ mà bạn có thể chưa từng nghe trước đây. Đó là nơi thành công chỉ là một phần phụ, kết quả của nhiều thất bại trong cuộc sống. Kinh doanh không bao giờ là một chiến thắng với một lần thử thách mà thành công là khi mọi người đấu tranh rất nhiều trong quá trình đạt được nó. Điều này có thể khiến thanh niên vỡ mộng đến mức họ sẽ ngừng cho mình một cơ hội khác để thực hiện ước mơ của họ. Chúng không được định nghĩa là thất bại chỉ vì chúng đã thất bại. Do đó, Fail Fighters Talks tập hợp những diễn giả thành công sống sót sau một hoặc nhiều lần kinh doanh thất bại và muốn chia sẻ kinh nghiệm của họ. Chúng tôi muốn nói với các doanh nhân trẻ, rằng nó “ cũng bình thường thôi “ để thất bại, nhưng không ”bình thường“ để ngừng cố gắng. Trở thành một chiến binh thất bại thực sự sẽ là nguồn cảm hứng đúng đắn để tiến tới chiến thắng. Các khách mời : Ms.HuiWoon – Nhà đồng sáng lập chuỗi coffee The Coffee House. Mr.Lam Tran – Nhà sang lập tại Wisepass. Mr.Phi Nguyễn – Nhà sáng lập Hiip.Asia.

AGENDA:
6:00 PM – Check-in
6:45 PM – Introduction
7:00 PM – Storytelling by the speakers
7:35 PM – Panel discussion
8:00 PM – Q&A
8:35 PM – Networking
🏣ADD: Dreamplex Coworking Space – 195 Dien Bien Phu, Binh Thanh
The event is in ENGLISH.

Details

Date:
August 24, 2018
Time:
6:00 pm - 9:00 pm PLMT
Website:
https://www.facebook.com/events/695661467452817/

Venue

Dreamplex Coworking Space
195 Dien Bien Phu Street, Binh Thanh Ward
Ho Chi Minh, Viet Nam
+ Google Map
Phone:
028 7109 9939
Website:
https://dreamplex.co/

Organiser

Fail Fighters

We are preparing a series of discussions and workshops for your right now. Be the first to know about them. Subscribe to our newsletters.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search